Gå til innhold
  • 27. april 2023

Filmoteket gjør det veldig enkelt for deg å låne og se film digitalt med lånekortet ditt uten at du trenger å oppsøke biblioteket.

Her finner du blant norske, nordiske, europeiske og internasjonale titler som treffer både barn, ungdom, familier, voksne og seniorer.

Videre finner du klassikere, filmatiserte bøker, store Oscar-vinnere og såkalte blockbustere («storselgere»), men du finner også smalere filmer i arthaus/ independent-kategorien.

Slik ser du film

Du oppretter først en konto på Filmoteket og må logge deg inn på tjenesten for å se en film. Dersom du har lånekort i Dyrøy kan du låne film via lånekortet ditt. Du kan se filmen så mange ganger du vil i løpet av de neste 48 timene. Du kan se inntil åtte filmer hver måned. Filmene kan strømmes til alle plattformer.
På Min side registrerer du lånekortet og har til enhver tid full oversikt over dine favoritter, lånehistorikk og antall brukte og gjenstående lån inneværende måned.

Dersom du ikke har lånekort, kan du enkelt skaffe dette digitalt eller ved å komme på bibliotek.